ilmoittatumislomake

Mukava, että olet liittymässä tai olet jo mukaan seurakunnan vapaaehtoisten joukossa.

Kaikki vapaaehtoistyö on kultaakin kalliimpaa. Olet lahjoittamassa jotain sellaista, jota rahalla ei saa hankittua. Olet lahjoittamassa aikaasi ja osaamistasi.

Kiitos siitä!

Ilmoittautumislomakkeen tiedot tallennetaan vapaaehtoistyön rekisteriin. Tämän rekisterin kautta työntekijämme löytävät vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, toimintaan osallistumisesta sovitaan kussakin tapauksessa erikseen

Rekisterin kautta lähetämme myös kutsuja valitsemiesi työtehtävien lisäksi vapaaehtoisille suunnattuihin koulutuksiin, tapahtumiin ja kerran vuodessa järjestettävään kiitosmessuun.

Rekisterissä olevat saavat myös vapaaehtoistyön tiedotteen muutaman kerran vuodessa. Tiedotteessa kerrotaan ajankohtaisista asioista. Jos tietoihisi tulee muutoksia tai haluat muuttaa vapaaehtoisuuden kohteita, niin voit tehdä sen aina tällä samalla lomakkeella.

Tervetuloa joukkoon mukaan!


* LOMAKKEEN TARKOITUS:

* Lomakkeella kerätään yhteystietoja tiedottamista ja toimintaa varten. Merkitse rasti siihen/niihin kohtiin, joissa olet tai haluat olla mukana.

* Palaute lomake seurakunnan työntekijälle, jolloin tietosi siirretään rekisteriin.

Voit myös mennä seurakunnan vapaaehtoispankin sivulle osoitteeseen:

https://vapaaehtoispankki. fi/mantta- vilppulanseurakunta/rekisteri/ilmoittaudu_lis ta. php?msg=login

Täällä pystyt ilmoittautumaan vapaaehtoistyöhön ja muokkaamaan omia tietojasi. Kirjautuessasi sisään saat vahvistusviestin ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan, jolla jatkossa voit muokata tietojasi.Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu