ilmoittatumislomake

Mukava, että olet liittymässä tai olet jo mukaan seurakunnan vapaaehtoisten joukossa.

Kaikki vapaaehtoistyö on kultaakin kalliimpaa. Olet lahjoittamassa jotain sellaista, jota rahalla ei saa hankittua. Olet lahjoittamassa aikaasi ja osaamistasi.

Kiitos siitä!

Ilmoittautumislomakkeen tiedot tallennetaan vapaaehtoistyön rekisteriin, joka tulee uusiutumaan vuonna 2017. Tämän rekisterin kautta työntekijämme löytävät vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, toimintaan osallistumisesta sovitaan kussakin tapauksessa erikseen

Rekisterin kautta lähetämme myös kutsuja valitsemiesi työtehtävien lisäksi vapaaehtoisille suunnattuihin koulutuksiin, tapahtumiin ja kerran vuodessa järjestettävään kiitosmessuun.

Rekisterissä olevat saavat myös vapaaehtoistyön tiedotteen muutaman kerran vuodessa. Tiedotteessa kerrotaan ajankohtaisista asioista. Jos tietoihisi tulee muutoksia tai haluat muuttaa vapaaehtoisuuden kohteita, niin voit tehdä sen aina tällä samalla lomakkeella.

Tervetuloa joukkoon mukaan!


* LOMAKKEEN TARKOITUS:

* Lomakkeella kerätään yhteystietoja tiedottamista ja toimintaa varten. Merkitse rasti siihen/niihin kohtiin, joissa olet tai haluat olla mukana.

* Palaute lomake seurakunnan työntekijälle, jolloin tietosi siirretään rekisteriin.Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu