Parisuhdetyö

Häämusiikkikonsertit

Vuosittain kirkossa pidetään konsertti, jossa esitellään vihkimiseen sopivaa musiikkia: häämarsseja ja esitettävää musiikkia. Ilta on yleensä kevään korvalla ennen kesän vihkimisiä. Katso myös http://www.haamusiikki.info/haaindex.html

Parisuhdeillat

Aika ajoin seurakunta järjestää parisuhteen kysymyksiin liittyviä teemailtoja seura-kuntatalossa. Aiheet ovat arkisia ja jokaista parisuhdetta koskettavia.

Ristiriitojen paineessa

Jokaisessa parisuhteessa on kasvukipuja. Älä jää painimaan yksin äläkä kaksin, jos asiat tuntuvat liian mutkikkailta. Voit kääntyä oman seurakunnan työntekijöiden puoleen. Tarjolla on myös Tampereen seurakuntayhtymän Perheasiain neuvottelukeskuksen palvelut (ajanvaraus p.03 219 0284). Tapaamiset ovat maksuttomia asiakkaille itselleen, sillä Mäntän seurakunta hoitaa kustannukset. Mäntän seurakuntaan ei tule tietoa, kuka on käyttänyt palvelua.

Mennään Eteenpäin -avioparityö

Aviopareille tarkoitettuja vuoropuhelun viikonloppuja hotelleissa eri puolella Suomea. Tarkempia tietoja www. memennaaneteenpain.fi. Viikonlopuissa työskennellään oman aviopuolison kanssa alustusten pohjalta. Ei ryhmätöitä. Kysy lisää Arja Karppiselta!

Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu