Musiikki

Musiikki on oleellinen osa niin jumalanpalveluksessa kuin muussakin seurakuntaelämässä. Merkittävässä osassa musiikkitoimintaa ovat seurakunnan kuorot, joita on monen ikäisille:

Vilppulan kirkkokuoro
Harjoitukset keskiviikkona klo 17.30 - 19.00 Vilppulan srk-kodilla,
osoitteessa Keskuskatu 8, 35700 Vilppula.
Kuoroa johtaa kanttori Marina Kämärä.

Laulamme jumalanpalveluksissa ja muissa srk:n tapahtumissa. Retkeilemme, kahvittelemme, keksimme kaikenlaista kivaa, nautimme musisoinnista ja toistemme seurasta. Kiitämme ja ylistämme Luojaamme tästä lahjasta ja palvelumahdollisuudesta. Mukaan voi tulla laulajat nuorista eläkeikäisiin. Rima ei ole korkealla. Kaipaamme erityisesti miesääniä.

Mäntän kirkkokuoro
Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30 - 19.00 Mäntän seurakuntatalolla.
Kuoroa johtaa kanttori Tommi Autio.

Koraalikuoro
Kuoro on suunnattu eläkeikäisille. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin tai perjantaisin klo 12.00 - 13.00 Mäntän seurakuntatalolla. Kuoroa johtaa kanttori Marina Kämärä.

Kuorot esiintyvät säännöllisesti jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.Jos olet kiinnostunut laulamisesta ja valmis käymään säännöllisesti harjoituksissa, olet tervetullut laulamaan seurakunnan kuorossa. Lisätietoa kuorojen toiminnasta saa kuoron johtajalta, ota rohkeasti yhteyttä!

Ruskaruusut
Harjoitukset torstaisin klo 11 Mäntän Palvelupäivän yhteydessä. Kuorossa on matala kynnys, tervetuloa!

Pohjaslahden kirkkokuoro
Harjoitukset pääsääntöisesti torstaisin klo 13:30 - 15 (sopimuksen mukaan ) Osuuspankin kerhohuoneella. Kaikenikäiset uudet laulajat, tervetuloa! Kuoroa johtaa kanttori Marina Kämärä.

Gospelkuoro
Harjoitukset ovat projektiluonteisesti Mäntän seurakuntatalolla ja niistä ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa. Tervetuloa laulajaksi ja bändisoittajaksi (edellytyksenä oman soittimen hallinta)!

Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu