Toiminta

Diakoniatyössä pyrimme palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti kaikkia seurakuntamme jäseniä. Tässä tärkeänä apuna ovat vapaaehtoiset seurakuntalaisemme, jotka antavat auttavan kätensä yhteiseen työhön.

Eläkeläisten palvelupäivät

Palvelupäivä kokoontuu joka toinen torstai klo 10.15 -14.00 Mäntän seurakuntatalolla. Loppusyksyllä 2018 palvelupäivä kokoontuu 11.10, 8.11, 22.11 ja palvelupäivän joulujuhlaa vietämme 13.12- Palvelupäivään on kuljetus, josta saat lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä Virveltä ja Marilta. Kyydin hinta on 5 €. Palvelupäivässä käy erilaisia vierailijoita ja mukana on mukavia ihmisiä, joiden kanssa on kiva vaihtaa kuulumisia. Päivään kuuluu myös ruoka ja kahvi, hinta 10 €. Tervetuloa kaikki mukaan! Teemme myös palvelupäiväläisten kanssa kaksi retkeä/vuosi Lisätietoja päivistä ja aikatauluista saa Virve Pihlajamäeltä ja Mari Huuskoselta.

Pohjaslahden palvelupäivä kokoontuu kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 9 - 14 Pohjaslahden kirkossa. Vaihdamme kuulumisia ja ruokailemme, seurakunnan vierailu ja hartaus klo 10. Ilmoittautumiset Maija-Liisa Lampiselle p. 040 575 8960

Muu säännöllinen toiminta

Maanantailounas on kerran kuukaudessa tarjolla Mäntän seurakuntatalolla. Lounaan hinta on 3 €. Lounaalla tarjoillaan vapaaehtoisten tekemä lämmin kotiruoka lounas, johon kuuluu lounaan lisäksi juomat, leivät ja jälkiruoka.Kysy lisää diakoniatyöntekijöiltä.

Lähimmäisentupa kokoontuu joka maanantai Vilppulan seurakuntakodilla klo 13 -15. Tarjolla on hyvää seuraa ja kahvipöytä antimineen. Kaikki ovat tervetulleita. Kysy lisää diakoniatyöntekijöiltä.

Mielenterveystyön puitteissa teemme retken kerran vuodessa ja vierailemme mielenterveystyön avoyksiköissä.

Käymme pitämässä Kehitysvammaisten tuetun asumisen yksiköissä sekä työtoimintakeskuksissa hartauden kerran kuukaudessa. Kerran kuukaudessa me teemme retken, joka järjestetään yhteistyössä asumisyksiköiden sekä työtoimintakeskuksen henkilökuntien kanssa. Järjestämme myös yhteistyössä rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa kehitysvammaisten kirkkopyhän kerran vuodessa. Vuonna 2018 meillä on myös kehitysvammaisten rippikoulu. Kehitysvammaisille järjestetystä toiminnasta voi tiedustella lisää Mari Huuskoselta.

Järjestämme vuosittain eläkeläisten ja vanhusten kirkkopyhiä sekä arkimessuja. Näissä messuissa tapaamme ihmisiä eri elämänalueilta ja kokoonnumme yhteiseen kahvihetkeen.

Ajankohtaisista tapahtumista saa tietoja tapahtumakalenterista.
 

Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu