APUA ELÄMÄÄN

Kuva: IronMedia

Kaipaatko toisen ihmisen tukea, kun

  • olet yksinäinen
  • sinulla on vaikeita elämän kysymyksiä
  • ihmissuhteet ovat solmussa
  • läheinen on kuollut
  • jokin muu painaa mieltäsi
  • olet masentunut
  • et löydä tietä eteenpäin

Seurakuntamme työntekijät ovat juuri sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai vaikkapa tarttumalla hihasta, kun tapaat meitä jossakin. Kuljemme mielellämme kanssasi kappaleen matkaa. Meillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus, joten voit turvallisesti purkaa sisintäsi.

Asiasi ei tarvitse olla isokaan, mutta jos se aiheuttaa huolta, ota toki yhteys. Kaikilla meillä on elämässä kysymyksiä ja kipuja. Toisen kanssa jakaen on helpompi jatkaa eteenpäin. Yhteystietomme löydät näiltä kotisivuilta. Tapaamisen voimme sopia kotiisi tai seurakunnan tiloihin.

Diakoniatyöntekijän tavoittaa puhelimitse. Puhelimessa sovitaan myös vastaanottoajat, diakoniatoimiston päivystysaikaa ei enää ole.

Voit viettää ehtoollisjuhlaa kotona, jos et sairautesi tai vaikeutuneen liikuntakykysi vuoksi pääse yhteiseen ehtoollispöytään kirkkoon. Pyydä ehtoollista soittamalla kirkkoherranvirastoon tai suoraan papeille. Mielellämme tulemme kotiisi.

Sairaalassa tai hoivakodissa ollessasi voit pyytää seurakunnan työntekijää käymään luonasi. Hoitohenkilökunnan tai läheistesi kautta saat yhteyden meihin.

Voit jättää myös nimettömän esirukouspyynnön yhteiseen jumalanpalvelukseen. Kerro asiasi meille papeille tai kirjoita esirukouspyyntösi kirkon eteisessä olevaan esirukouslaatikkoon.

Sinua varten on myös seurakuntien Palveleva puhelin, johon voit soittaa nimettömänä, numero on 010 190 071. Siellä on keskusteluapua tarjolla su - to klo 18 - 01 sekä pe ja la yöt klo 18 - 03. Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa tavallisen paikallispuhelun / matkapuhelun verran. Kaikki operaattorit eivät sisällytä näitä puheluita puhepaketteihin.

Perheen kysymyksissä voit varata ajan Perheasian neuvottelukeskukseen Tampereelle. Ajanvaraus p. 03 219 0284 ma - to klo 9 - 11 ja 13 - 15 sekä pe klo 9 - 11. Palvelut ovat maksuttomia. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteereillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu